WORD DE CHAOS DE BAAS 

Jij bent erbij. Ken je nog mensen die iets aan deze masterclass zouden hebben. Deel dan deze pagina met ze.

Masterclass Emoties

masterclass emoties
IMG_7133 web blog

Hi ik ben Marjolein

Ik ben Marjolein de Jong, en in mijn 40e levensjaar was ik zover om de stap te zetten naar het ondernemerschap. Ik coach en begeleid mensen die moeite hebben met het verwerken van prikkels en het omgaan met hun emoties, waardoor zij zich zowel zakelijk als privé belemmerd voelen in hun functioneren. Ik help je in het vinden en behouden van een betere balans in je leven. Zodat je, jouw unieke kwaliteiten weer kunt zien en benutten en je valkuilen tijdig herkend. Zo kun je zowel zakelijk als privé vanuit de kracht van je kwaliteiten jezelf ontplooien en beter functioneren binnen je eigen systeem.