'When you stop struggeling, you float'

Visuals Website MM EB

Email Reading

Wat houdt het in?

 

Jij geeft door welke emotie je dwarszit, welke struggle jij op dit moment ervaart of op welk thema jij inzicht in wilt ontvangen met deze reading.

 

Ik tune op afstand bij je in en stem een kaartlegging af op jouw situatie. Hiervan neem ik een een korte video op. Ik geef je handvaten mee om direct mee aan de slag te gaan.

 

De video van de kaartlegging en een foto van de getrokken kaarten ontvang je per mail. Ook krijg je een visualisatie die je ondersteund in je proces. 

 

Email Reading

Wat levert het jou op?

 

De reading levert je inzicht op in je eigen handelen, helpt je blokkades te doorbreken en helpt je hier direct mee aan de slag te gaan.

 

Deze reading is perfect voor jou als je teveel in je hoofd op zoek bent naar antwoorden.

 

Door de reading kun je de emotie of struggle loslaten en kom je terug in het nu. Om daar te voelen wat nodig is en weer terug in je bronvertrouwen te komen. En vanuit daar de juiste stap te zetten.

Visuals Website MM EB (3)

Roots Reading

Wat houdt het in?

 

Voorafgaand aan de reading vraag ik je aan te geven waar je inzicht in wilt krijgen. De dag van de reading tune ik bij je in, om te voelen waar ik aandacht aan mag geven.

 

Met een visualisatie zorg ik dat je in de ontspanning gaat, je jouw intentie kracht bij zet en je alle boodschappen kunt ontvangen. Ik ondersteun je energetisch, zodat we direct de blokkades die ik waarneem kunnen doorbreken.

 

Een roots reading kan online of in de praktijk gedaan worden en duurt ongeveer 1,5 uur. Je ontvangt een verslag van je reading.

Roots reading

Wat levert het op?

 

De roots reading geeft je inzicht in je blokkades op het gebied vertragen en naar binnen keren. Vaak weet je goed hoe je voor jezelf moet zorgen, maar houdt iets je tegen. Met de reading komt dit naar boven. Het is magisch hoe altijd de juiste kaarten verschijnen en hoe duidelijk de boodschappen zijn.

 

De reading helpt je als je vast bent gelopen om weer in beweging te komen en de juiste keuzes voor jou te maken.

 

De reading levert je inzicht op in je eigen handelen, doorbreekt beperkende overtuigingen uit het verleden en zorgt door de tips dat je meteen een plan van aanpak hebt om mee aan de slag te gaan.

 

Deze reading is perfect voor jou als je tegen blokkades aanloopt die je wilt doorbreken. 

Visuals Website MM EB (2)

Back to the Roots

Wat houdt het in?

De journey terug naar jouw roots, je gezin, je familie, land van herkomst en nog breder dan dat naar onze roots als mens in het leven met de natuur. 

 

Dit doen we door de natuur te volgen, de maanfases en de seizoenen staan centraal. Je kunt ieder moment instappen op deze journey van 3 maanden. De start ieder seizoen, is een mooi startmoment voor deze journey.

 

De journey start altijd met een seizoensactivatie om in de energie van het seizoen te stappen. Middels visualisaties en werkbladen werken we met de emoties en thema's die tijdens de journey in het licht komen.

Back to the roots journey

Wat levert het je op?

Iedere letter van ROOTS, staat voor wat het het gaat opleveren.

 

Reclaim your roots: aan het einde van jouw journey weet jij hoe je de seizoenen en maanfases in kan zetten om te vertragen

 

Own your natural flow: aan het einde van jouw journey de weet jij op basis van je cyclus en human design wat jouw aandachtspunten zijn voor een lekker flow

 

Observe your emotions: aan het einde van jouw journey kun jij je emoties herkennen, erkennen, uiten en de boodschap eruit

 

Transform your triggers: onder je triggers liggen vaak dezelfde beperkende overtuigingen, die pakken we aan en zetten daar positieve gedachten tegenover

 

Secure your habits: Na 3 maanden experimenteren is aan het einde van jouw journey jouw selfcare inzichtelijk en heb je de handvaten om hier zelf zicht op te houden.

LENTESPECIALS

Had jij deze vraag ook ?

Het grootste verschil tussen een reading en een coachsessie is dat ik geen plan maak en niet vanuit mijn hoofd of kennis jouw begeleid. Ik gebruik alleen mijn intuïtie om de boodschappen die jij mag horen aan je door te geven. 

Onder readen valt, dat ik contact maak met jouw energie en die "lees". Ook de kaarten die tijdens de legging omhoog komen lees ik, door te kijken naar de afbeelding en dan door te geven wat ik intuïtief doorkrijg. 

Bij healing kun je denken aan het helen. Bijvoorbeeld van gebeurtenissen in je verleden die nu zorgen voor moeizame stukken in je leven. Helen doe je door dat thema te zien en te doorvoelen. Daardoor ontstaat de ruimte om iets los te laten wat je niet meer dient.

Ik combineer een reading altijd met een stuk coaching. Het is heel mooi om inzichten te ontvangen, maar om er ook echt iets mee te doen geef ik je praktische tips om mee om weer in beweging te komen. Zodat jij jouw eerste stap kunt zetten op de mooie weg naar jouw toekomst.

De readingen en de Backt to the Roots Journey kunnen zowel online als in mijn praktijk plaatsvinden. In beide gevallen zorg ik dat je alle kaarten goed kan bekijken en dat er een opname is van de sessie. 

Kies dus wat voor jou fijn is. Je bent altijd welkom bij mij in de praktijk als je liever uit je eigen omgeving weg gaat om de reading of 1-op-1 sessie te doen. 

Het belangrijkste is dat jij kiest voor de manier die bij jou past. Ben jij beter op je gemak als je thuis in je eigen ruimte zit, dan kies je voor een sessie via Zoom. Lukt het jou niet om thuis goed te ontspannen, dan kom je naar mijn praktijk.

Voor de online sessie heb ik mijn werkplek ingericht met een warme achtergrond, geen kille witte muur, maar zacht geel behang, met gezellige decoratie. Er brand een kaarsje op de achtergrond en ik zorg dat het licht goed is, zodat je mij en de kaarten goed kan zien.

Kom je naar de praktijk dan kom je in een warme en rustig ruimte die ingericht is om echt tot rust te komen. Iedereen die bij mij komt voelt zich direct thuis en slaakt een zucht van verlichting als ze deze fijne ruimte met uitzicht op de tuin binnen komen.

Je hoeft geen ervaring te hebben met spiritualiteit te hebben om met mij samen te werken. Wel is het belangrijk dat je bewust in het leven staat en de waarde in ziet van reading en healing. Ik ben geen waarzegster met een glazen bol, maar gewoon Marjolein die goed mensen en energie kan aanvoelen. Kaarten zet ik graag als tool bij het coachen en healen. En dat is niet iets wat vanuit het hoofd gebeurd maar vanuit je gevoel.

Ik geloof dat we allemaal over intuïtieve skills beschikken. Net zoals dieren dat hebben. In onze huidige maatschappij zijn wij alleen steeds meer naar ons hoofd (ratio) gericht. En minder naar ons gevoel of instinct.

Reading en healing is een mooie manier om naar je gevoel terug te komen en de onbewuste stukken die spelen aandacht te geven. 

Het enige dat nodig is, is dat jij openstaat om boodschappen die via mij doorkomen te ontvangen en dat je los kan laten dat iets met je hoofd te begrijpen moet zijn.

Ik geloof dat je alleen boodschappen krijgt die je op dat moment kan ontvangen. Ik vraag je altijd vooraf waar je inzicht over wil ontvangen, zodat we de juiste intentie zetten. Een reading en healing kan soms wel confronterend en pittig zijn, omdat het onderbewuste stukken naar boven brengt. Soms zul je weerstand ervaren en boodschappen als negatief ervaren. Ik geloof echter dat de donkere stukken nodig zijn en er zijn om je te helpen op jouw weg.

Mijn advies is aan de voorkant goed met mij af te stemmen wat je wel en niet wil horen en wat je angsten zijn. Zodat ik je op de juiste manier kan begeleiden.

Je kunt bij mij terecht met alle vraagstukken. Mijn expertise ligt op het gebied van emoties doorvoelen en blokkades hierin doorbreken. Ik heb mijn achtergrond in de HR wereld, waardoor ik heel goed kan helpen bij een verstoorde werk-privé balans, herstellen van burn-out en loopbaanvraagstukken.

Ik ben opgeleid als HSP-coach en trainer, als lichtchanneler en heb veel ervaring met systemisch werken. Als deze tools zet ik in om jouw middels reading en healing verder te helpen op jouw pad.  

Testimonials

Kop Website EB