"Zelfkennis is het begin van alle wijsheid"

Ontprikkelmaand

"Het lukt me maar niet de voorgenomen pauzes echt te nemen"

"Het lukt me steeds minder goed mijn emoties op te vangen en rustig te blijven."

Ben jij het EENS met met één of beide stellingen? Lees dan verder wat we tijdens de ontprikkelmaand doen om meer rust te creëren in je leven.

De ontprikkelmaand is een online groepstraining. Die bestaat uit twee live online trainingsmomenten, waarin je meer kennis krijgt over prikkels en emoties en we aan de slag gaan met opdrachten om overprikkeling te voorkomen en emoties beter te reguleren.

Alles wat in deze groep besproken wordt blijft in de groep en mag niet gedeeld worden met derden.

Training 1:
Overprikkeling verminderen en meer rust creëren. We kijken niet alleen naar jou, maar ook hoe je dit organiseert in combinatie met je gezin en werk. We oefenen met kiezen voor jezelf. Wat moet jij nu echt doen.

Training 2:
Grenzen en kaders bepalen en omgaan met drama-emoties. Wat heb jij nodig om de beste versie van jezelf te zijn? Grenzen en kaders helpen je kiezen voor jezelf. We oefenen met uit drama-emotie stappen, door het gebruik van de winnaarsdriehoek.

Online coachsessies:
Gedurende deze maand zijn er, in groepsverband, 2 sessies. Hierin kun je praktijksituaties inbrengen, of vragen stellen over de opdrachten.

Feedback via mail:
Gedurende deze maand kun je vragen en opdrachten per mail aanleveren en krijg je persoonlijke feedback.

Het resultaat na deze maand is dat je weet wat je grenzen zijn en hoe je meer rust kunt creëren. Je kunt nu je gebruiksaanwijzing opstellen.

€ 147

1-op-1 Coachingstraject

“Je hebt het gevoel dat alles op jou neerkomt, het huishouden, de kinderen, je werk en dan wil je ook nog sporten of je vrienden zien, maar daar heb je nooit de energie voor”.

Ben jij het EENS met deze stelling en werk je het liefste in een 1-op-1 setting aan je doelen, lees dan verder wat we in dit traject van 3 maanden samen kunnen doen.

We werken 3 maanden samen aan jouw persoonlijke doelen. Rust inbrengen en overzicht creëren staan centraal.

Ik heb je leren kiezen wat goed is voor jou en hierin de verantwoordelijkheid te nemen. Zodat je niet perfect, maar relaxter door het leven kan. Weg met je boosheid en vermoeidheid. Niet meer geleefd worden, maar het heft in eigen handen nemen.

Het traject bestaat uit:
Intakegesprek

3 coachsessies

Evaluatiemoment

Opdrachten worden afgestemd op jouw persoonlijke doelen en lever je per mail aan. Je ontvangt altijd feedback op je opdrachten. Vragen kunnen per mail of app gesteld worden.

Daarnaast krijg je 1 jaar toegang tot de online leeromgeving met video-uitleg over de modellen die we gebruiken en alle werkbladen.

Het resultaat na dit traject is dat je kleine stappen kunt zetten om je gedrag te veranderen. Je kunt uitleggen aan je gezin- en familieleden wat jouw gebruiksaanwijzing is. Je weet dus wat goed voor je is en kunt kiezen voor wat jou helpt. Je hebt daardoor meer energie en kunt rustiger reageren.

€ 647

1-op-1 Jaartraject

“Je staat op een kruising in je leven en hebt geen idee meer hoe je daar gekomen bent, je wil nu bewust de juiste afslag kiezen. Naar een nieuwe baan, die past bij jou als persoon, bij je kwaliteiten en binnen de gezinssituatie”

Ben jij het EENS met deze stelling en wil 1-op-1 werken aan meer balans in je leven? Niet alleen privé meer rust in je gezin, maar ook juist die baan vinden waar jij helemaal jezelf kan zijn en je kwaliteiten gezien worden. Lees dan verder wat dit jaartraject inhoudt.

Het jaartraject loopt 12 maanden, waarin we werken aan je persoonlijke doelen en dromen. We kijken naar het doel voor dit traject, voor je toekomst en je ultieme dromen. Wat wil je mentaal, fysiek en in relaties bereiken en welke belemmeringen zijn er. Doordat er meer rust en overzicht is in je leven kunnen je je kwaliteiten ontdekken en optimaal inzetten.

Dit traject bestaat uit:
Intakegesprek

10 coachsessies

Evaluatiemoment

Opdrachten stemmen we af op jouw persoonlijke doelen en lever je per mail aan. Je ontvangt altijd feedback op je opdrachten. Vragen kunnen per mail of app gesteld worden.

Daarnaast krijg je onbeperkt toegang tot de online leeromgeving met video-uitleg over de modellen en alle werkbladen en mag je gedurende het jaartraject deelnemen aan alle rondes van de ontprikkelmaand.

Het resultaat na dit traject is dat je stappen kunt zetten om je gedrag te veranderen. Je kent je gebruiksaanwijzing, kunt die uitleggen binnen je privé -en werkomgeving. Je kunt je gebruiksaanwijzing inzetten om de baan te vinden die bij jou als persoon past en de juiste balans geeft tussen werk en privé.

€ 1497

mogelijkheden web