"Zelfkennis is het begin van alle wijsheid"

Ontprikkel Sessie

In een Ontprikkel Sessie zoomen we samen in op jouw hulpvraag. Je hulpvraag lever je voorafgaand aan de sessie in. Ik bereid een afgestemde coachsessie voor je voor. De ontprikkel sessie is een (online) coachsessie van 1,5 uur. 

Merk jij dat een online training of masterclass onvoldoende is om de vertaling te maken naar je dagelijkse praktijk. Neem dan een ontprikkel sessie af en samen stemmen we af op jouw situatie en wat jij daarin anders kan doen om beter te ontprikkelen.

De Onprikkel Sessie helpt je meer helderheid te krijgen in waar je staat en wat je nodig hebt om met je overprikkeling aan de slag te gaan.

We plannen samen een afspraak in op een moment dat het jou schikt.

Basistraining Overprikkeling

De basistraining geeft je zoals zijn naam al aangeeft de basiskennis die je nodig hebt om te ontprikkelen. Zelfstandig doorloop je 13 videolessen. In totaal staat er ruim 4 uur aan lessen voor je klaar. Je doorloopt de training in je eigen tempo.

Bij deze training vind je een werkboek met 3 reflectievragen per les. Zo kun je de opgedane kennis direct vertalen naar jouw dagelijkse leven.

De basistraining geeft je alle kennis om jouw overprikkeling te gaan herkennen en voorkomen. 

Deze kennis zou iedereen op de basisschool al moeten leren. Kortom in de prikkelrijke maatschappij waarin wij leven is deze trainingen een musthave voor iedereen die bewust wil leven in plaats van overleven.

Ontprikkel Traject

In het Ontprikkel Traject ga je samen met mij 6 maanden 1-op-1 werken aan het voorkomen van overprikkeling. Dat is immers beter dan genezen.

Je volgt de basistraining overprikkeling, maar als extra stok achter de deur heb je 7 coachsessies om extra de diepte in te gaan en samen aan de slag te gaan met verdiepende opdrachten. Aan de hand van je intake, bepalen we waar voor jou de focus ligt in het traject. Hier passen we de coachsessies op aan.

Dit traject is ideaal als jij merkt dat je teveel prikkels binnen krijgt en dit echt anders wil.

Tijdens alle 1-op-1 trajecten ben ik voor je beschikbaar per mail en whatsapp om met je mee te denken in lastige situaties en je feedback te geven op gemaakte opdrachten.

Burn-out traject

In het Burn-out traject maak ik aan de hand van je intake een persoonlijk traject voor jou. Vaak zijn we eerst intensief bezig met het organiseren van rust. Zodra jij weer energie krijgt gaan we langzaam aan de slag met het onderzoeken waar jouw overprikkeling vandaan komt en gaan we aan de slag met je belemmerende overtuigingen en emoties. In de eindfase richten we ons op jouw toekomst. Hoe zorgen we dat jij niet nog een keer in deze positie terecht komt.

Dit ideaal is voor jou als jij al meerdere pogingen gedaan, om je prikkels te verminderen. En uiteindelijk toch bent uitgevallen met een burn-out.

Tijdens alle 1-op-1 trajecten ben ik voor je beschikbaar per mail en whatsapp om met je mee te denken in lastige situaties en je feedback te geven op gemaakte opdrachten.

Ontprikkel livedag

De Ontprikkel Live-dag maak ik op maat voor jou. Ben jij iemand die graag 1 dag full focus aan de slag gaat met wat je dwars zit, zodat je in 1 keer door de zure appel heen bijt en een kick-start hebt in het ontprikkelen? Dan is deze VIP coachdag iets voor jou.

De 1-op-1 livedag voor de drukbezette vrouw of man is pefect als je merkt:
- Dat je vastloopt in de dagelijkse drukte.
- Dat je alleen niet verder komt en je nog niet toe bent of nog geen 1-op-1 traject wilt aangaan.
- Dat je graag in één dag vol in je overprikkeling duiken en met een concreet ontprikkel plan naar huis gaan.

In totaal ruim 6 uur 1-op-1 coaching voor jou. Een afgestemde dag, waarin we werken aan de onderwerpen waar jij tegen aanloopt.

Masterclass plannen

In deze Masterclass leer ik je structuur aanbrengen in jouw drukke bestaan. Hoe drukker het wordt, hoe sneller je ontspannende dingen voor jezelf skipt. Alles lijkt even belangrijk en je hebt geen idee wat je van je to-do lijst af kan halen.

Dit is een praktische masterclass die je helft te filteren wat echt belangrijk is. Als je via de Balansmethode gaat plannen, weet je zeker dat je voldoende tijd voor jezelf inbouwt in iedere week.

Haalt de tijd jou altijd in en wil je meer rust aanbrengen in je dagelijkse leven, dan is deze masterclass een mooi begin.

Tijd heb je niet, tijd maak. Dus ga snel aan de slag met deze masterclass.

Zonder titel (2000 x 750 px)