WORD DE CHAOS DE BAAS 

WORD DE CHAOS DE BAAS

Herken je dit ook? Van die dagen dat je het gevoel hebt dat er een vrachtwagen over je heen heeft gereden en terug. Dat het dagelijkse leven je naar de keel vliegt en je zou willen gillen EN IK DAN!!!!

Besef dat je geen invloed hebt op de omstandigheden waar we nu inzitten. Maar wel op hoe je daarmee omgaat. Er is altijd een keuze. Om je beter te leren kiezen ontwikkelde ik de masterclass prikkels.

We krijgen per dag namelijk zo'n 120.000 prikkels te verwerken. De wereld om ons heen verandert snel. Dat kan ons brein niet bijbenen. Het huidige brein is slechts 2% verandert ten opzichte van het oerbrein van 400.000 jaar geleden. In plaats van kortstondige stress en hersteldtijd, kennen wij in de huidige tijd geen slowdown meer. Met alle chaos om ons heen is het van vitaal belang dat we deze prikkels leren reguleren.

Masterclass prikkels

Wanneer is deze masterclass iets voor jou?

Merk je dat je weinig ruimte hebt om rustig te reageren?

Ben je zo moe dat iets doen ter ontspanning niet meer lukt?

Merk je dat ontploft je om de kleinste dingen?

2
3
6
1
4
5
IMG_7133 web blog

Hi ik ben Marjolein

Ik ben Marjolein de Jong, en in mijn 40e levensjaar was ik zover om de stap te zetten naar het ondernemerschap. Ik coach en begeleid mensen die moeite hebben met het verwerken van prikkels en het omgaan met hun emoties, waardoor zij zich zowel zakelijk als privé belemmerd voelen in hun functioneren. Ik help je in het vinden en behouden van een betere balans in je leven. Zodat je, jouw unieke kwaliteiten weer kunt zien en benutten en je valkuilen tijdig herkend. Zo kun je zowel zakelijk als privé vanuit de kracht van je kwaliteiten jezelf ontplooien en beter functioneren binnen je eigen systeem.