WORD DE CHAOS DE BAAS 

Herken je dit ook? Van die dagen dat je het gevoel hebt dat er een vrachtwagen over je heen heeft gereden en terug. Dat het dagelijkse leven je naar de keel vliegt en je zou willen gillen EN IK DAN!!!!

Besef dat je geen invloed hebt op de omstandigheden waar we nu in zitten. Maar wel op hoe je daarmee omgaat. Er is altijd een keuze. Om je beter te leren kiezen ontwikkelde ik de masterclass emoties.

Mensen die vaak stress hebben krijgen een systeem dat continue aanstaat. Ons brein schakelt dan terug naar ons oerbrein. We hebben dan intelligent en rationeel gezien niks meer te zeggen. We komen in de overlevingsmodus terecht. 

We zien emoties vaak als negatief, maar alle emoties hebben een functie. Onze emoties zijn als het ware ons feedbacksysteem. Maar vaak ervaren we ze als onhandig en lastig. We houden ze liever buiten de deur. Zonde, want ze komen je iets vertellen. Door eerder naar je interne systeem te luisteren zorg je dat je systeem hersteltijd krijgt.

masterclass emoties

Wanneer is deze masterclass iets voor jou?

Reageer je aangebrand op de mensen om je heen, terwijl je eigenlijk boos bent om al de maatregelen?

Merk je weinig ruimte hebt om rustig te reageren? 

Ben je om de haverklap boos of angstig?

Merk je dat emoties opstapelen door de strengere maatregelen?

13
13
11
9
10
12
IMG_7133 web blog

Hi ik ben Marjolein

Ik ben Marjolein de Jong, en in mijn 40e levensjaar was ik zover om de stap te zetten naar het ondernemerschap. Ik coach en begeleid mensen die moeite hebben met het verwerken van prikkels en het omgaan met hun emoties, waardoor zij zich zowel zakelijk als privé belemmerd voelen in hun functioneren. Ik help je in het vinden en behouden van een betere balans in je leven. Zodat je, jouw unieke kwaliteiten weer kunt zien en benutten en je valkuilen tijdig herkend. Zo kun je zowel zakelijk als privé vanuit de kracht van je kwaliteiten jezelf ontplooien en beter functioneren binnen je eigen systeem.