DE JAAR READING

Een doorkijk in het jaar dat voor je ligt. De seizoenen en elementen vertellen jou wat dit jaar belangrijk is in het innerlijk werk dat je mag doen.

WHAT YOU'RE DOING TODAY GETS YOU CLOSER TO YOUR DREAMS

Wat gaat deze reading jou brengen?

Marjolein091.web

Deze reading geeft je inzicht in je uitdagingen die je in de diverse seizoenen tegen zal komen, maar ook hoe jij je de energie van het seizoen en de elementen in kan zetten om jouw dromen werkelijkheid te laten worden. Vaak weet je heel goed wat je moet doen, maar houdt iets je tegen. Met een kaartlegging kun je dat heel mooi naar boven krijgen. Het is magisch hoe altijd de juiste kaarten verschijnen en hoe duidelijk de boodschappen zijn. Met behulp van de afgestemde visualisatie, kun jij je volledig  openstellen om deze boodschappen te ontvangen en te integreren. De reading helpt je jouw nieuwe jaar goed te starten en de energie van alle seizoenen goed te gebruiken.

Na de reading kun je direct aan de slag kunt met de praktische tips die ik je meegeef. De reading is een perfect steuntje in de rug om jou jaar bewust te starten en te doorleven. De reading geeft je de inzichten die je nodig hebt om nu ook echt te gaan voor wat jij nodig hebt. Omdat je nu begrijpt waarom het niet lukt, kun je bewust een andere keuze maken.

De reading levert je inzicht op in je eigen handelen, doorbreekt beperkende overtuigingen uit het verleden en zorgt door de tips dat je meteen een plan van aanpak hebt om mee aan de slag te gaan. Deze reading is perfect voor jou als je vaak door de waan van de dag geleefd wordt en je daardoor af laat leiden van wat je ten diepste zelf wilt. Als je het dit jaar anders wil doen en op de eerste plaats goed voor jezelf wil zorgen.

Even voorstellen

Hi, ik ben Marjolein

Lichtwerker - Het is mijn mijn talent het licht aan te wijzen in het donker

Ik geloof dat we intuïtief allemaal weten wat we nodig hebben. Dat noemen we ons instinct of onze ware natuur. Als je hele dagen rent en vliegt, voelen je dat niet meer. Je lichaam gaat daardoor schreeuwen om je aandacht. Depressie, burn-out en ziekte zijn de stoptekens van onze ware natuur.

Over mij
De echte uitdagingen in mijn leven kwamen op mijn pad in het moederschap. Ze noemen het niet voor niets de tropenjaren. Ik had veel ballen hoog te houden. Balanceren tussen een man die net voor zichzelf begonnen was, 3 kinderen en mijn eigen baan. Ik moest sterk staan om niet kopje onder te gaan. Dat leerde ik met vallen en opstaan.

In die tijd vooral door veel doorzetten, strugglen en hard werken. Gedreven vanuit mijn hoofd. Ik bereikte daarmee altijd mijn doelen, maar het kostte mij veel energie. Ik voelde dat dat anders kon en mocht. Dat er niks mis is met luisteren naar je gevoel. Iets wat ik van nature heel goed kan, maar kwijt geraakt was. Niet zo gek met al die ballen in de lucht. Ik zat vast in de ratrace. Voelen kun je alleen als je de stilte opzoekt.

Vanaf mijn 40e ging ik op weg terug van mijn hoofd naar mijn gevoel. Ik volgde een opleiding tot HSP Coach bij Floor van Lier en deed de Lichtchanneler opleiding en een mentorship bij Tri-of-light. Nu help ik mijn klanten vertragen, zodat zij weer in contact komen met hen gevoel.

Het is mijn missie de mens weer terug te helpen naar zijn ware natuur.  Jou een rustpunt je bieden. Waarin we samen stil kunnen staan bij jouw onderbewustzijn en de boodschappen die het jou te vertellen heeft.

Mijn werk bestaat uit een combinatie van reading en coachen. Daar zet ik diverse tools voor in. Energetisch en systemisch werk, kaartleggingen, visualiseren en manifesteren. En vooral lekker praktisch bezig zijn met spiritualiteit.

Ontwerp zonder titel (22)

Wat krijg je in handen met een jaarreading?

PhotowalkTilburg.037.web

Je ontvangt een PDF bestand met daarin een uitgeschreven reading aan de hand van een persoonlijke kaartlegging voor jou, een gechannelde persoonlijke boodschap van je gidsen, een visual van het legpatroon en een foto van jouw kaarten.

Een vragenmoment van 30 minuten, waarin je na het doornemen van je reading al je vragen in kan stellen, om tot een dieper inzicht te komen.

Je PDF bevat per seizoen praktische tips en journalvragen om ieder seizoen het beste uit jezelf te halen.

Voor de start van het nieuwe seizoen ontvang je de algemene reading van dat seizoen met de meditatie. Zodat je bewust ieder nieuw seizoen zelf in kunt luiden.

Ontprikkel Reading (15)

BEN JIJ KLAAR VOOR EEN BEWUSTE START VAN IEDER SEIZOEN

Schaf dan nu je jaarreading aan en ontvang hem binnen 14 dagen

Het grootste verschil tussen een reading en een coachsessie is dat ik geen plan maak en niet vanuit mijn hoofd of kennis jouw begeleid. Ik gebruik alleen mijn intuïtie om de boodschappen die jij mag horen aan je door te geven. 

Onder readen valt, dat ik contact maak met jouw energie en die "lees". Ook de kaarten die tijdens de legging omhoog komen lees ik, door te kijken naar de afbeelding en dan door te geven wat ik intuïtief doorkrijg. 

Bij healing kun je denken aan het helen. Bijvoorbeeld van gebeurtenissen in je verleden die nu zorgen voor moeizame stukken in je leven. Helen doe je door dat thema te zien en te doorvoelen. Daardoor ontstaat de ruimte om iets los te laten wat je niet meer dient.

Ik combineer een reading altijd met een stuk coaching. Het is heel mooi om inzichten te ontvangen, maar om er ook echt iets mee te doen geef ik je praktische tips om mee om weer in beweging te komen. Zodat jij jouw eerste stap kunt zetten op de mooie weg naar jouw toekomst.

Nee, je hoeft je niet voor te bereiden op een reading. Ik tune in bij jou als ik de legging doe. Met de aanschaf van de reading geef jij mij als het ware de toestemming om dit te doen. Als je je reading ontvangt is het wel goed om daar echt een feestje van te maken voor jezelf. Lees het niet vlug tussendoor. Maar neem je tijd. Doe eventueel een meditatie vooraf zodat je echt in het moment bent.

Wat belangrijk is dat je openstaat voor intuïtieve boodschappen. Dat je kunt loslaten dat je moet begrijpen hoe het werkt en het wil ervaren wat het voor jou kan doen.

Ben je tot hier gekomen met lezen en blijft de reading je interesse wekken, dan zou ik het zeker een keer doen.

Je hoeft geen ervaring te hebben met spiritualiteit te hebben om een reading te ontvangen. Wel is het belangrijk dat je bewust in het leven staat en de waarde in ziet van reading en healing. Ik ben geen waarzegster met een glazen bol, maar gewoon Marjolein die goed mensen en energie kan aanvoelen. Kaarten zet ik graag als tool bij het coachen en healen. En dat is niet iets wat vanuit het hoofd gebeurd maar vanuit je gevoel.

Ik geloof dat we allemaal over intuïtieve skills beschikken. Net zoals dieren dat hebben. In onze huidige maatschappij zijn wij alleen steeds meer naar ons hoofd (ratio) gericht. En minder naar ons gevoel of instinct.

Reading en healing is een mooie manier om naar je gevoel terug te komen en de onbewuste stukken die spelen aandacht te geven. 

Het enige dat nodig is, is dat jij openstaat om boodschappen die via mij doorkomen te ontvangen en dat je los kan laten dat iets met je hoofd te begrijpen moet zijn.

Ik geloof dat je alleen boodschappen krijgt die je op dat moment kan ontvangen. Ik vraag je altijd vooraf waar je inzicht over wil ontvangen, zodat we de juiste intentie zetten. Een reading en healing kan soms wel confronterend en pittig zijn, omdat het onderbewuste stukken naar boven brengt. Soms zul je weerstand ervaren en boodschappen als negatief ervaren. Ik geloof echter dat de donkere stukken nodig zijn en er zijn om je te helpen op jouw weg.

Mijn advies is aan de voorkant goed met mij af te stemmen wat je wel en niet wil horen en wat je angsten zijn. Zodat ik je op de juiste manier kan begeleiden.

Je kunt bij mij terecht met alle vraagstukken. Mijn expertise ligt op het gebied van emoties doorvoelen en blokkades hierin doorbreken. Ik heb mijn achtergrond in de HR wereld, waardoor ik heel goed kan helpen bij een verstoorde werk-privé balans, herstellen van burn-out en loopbaanvraagstukken.

Ik ben opgeleid als HSP-coach en trainer, als lichtchanneler en heb veel ervaring met systemisch werken. Als deze tools zet ik in om jouw middels reading en healing verder te helpen op jouw pad.  

Testimonials