Wat is succes?

Wat is succes voor jou? Dat is een mooie vraag, maar niet altijd eenvoudig om te beantwoorden. Als eerste ben je misschien genegen te kijken naar je bankrekening. Is geld in overvloed succes? Voor mij is dat niet zo. De kern van wat succes is voor mij zit hem in het woord trots. Ik vertel je er graag meer over in dit persoonlijke blog.

Trots
De reden dat ik nu doe, wat ik doe is omdat ik nooit trots ben geweest op mijzelf. Mijn collega’s waren heel blij met mij, maar ik niet. Waarom niet? Omdat ik mijn kwaliteiten graag wilde inzetten om anderen te helpen. En zo nam ik de spannende stap naar het ondernemerschap. Omdat ik voelde dat dat echt de enige manier was voor mij. En nu werk ik als trainer en coach en help ik mensen die moeite hebben met het verwerken van prikkels en omgaan met emoties. Ik voel me zo ontzettend dankbaar dat ik jou mag helpen. Inzicht mag geven, kritische vragen mag stellen en mag meelopen op jouw pad van persoonlijke groei.
Succes is voor mij een bijdrage leveren,
mijn kwaliteiten inzetten om anderen te helpen

Get up
Trots is wat mij iedere dag weer zin geeft om op te staan en aan het werk te gaan. Om er iedere dag weer te staan. Omdat ik mijn verhaal graag de wereld in wil helpen. Omdat ik weet dat ik er zoveel mensen mee kan helpen. Na al die jaren mezelf mijn bed uitslepen om mijn kwaliteiten niet ten volle te benutten is het nu de tijd van uit bed springen.
“Succes is voor mij anderen verrassen met wat ik in mij heb”

Dress up
Iedereen die mij kent, weet dat ik gek ben op kleding. Dress up is voor mij een positieve energie. In de spiegel kijken en blij worden van wat ik zie. Het gaat bij mij vanzelf, ik loop een winkel in en weet altijd wat ik wil hebben, kijk in de spiegel en weet ja dit klopt of nee dit klopt niet. Maar ik besef mij ook dat mijn “perfecte plaatje” iets op kan roepen bij de ander. Zo hoorde ik vrijdag, doordat je er zo uit ziet kom je heel zelfverzekerd over. Alsof je alles onder controle hebt. Helaas heb ik niet alles onder controle, ik denk ook niet dat we daarnaar moeten streven. Maar ergens laat het wel mijn talent zien. Ik ben goed in het aanbrengen van structuur en kan heel snel zien welke stappen gezet moeten worden om een doel te bereiken. Ik heb veel oog voor details, waardoor mijn werk altijd goed verzorgd is. Mijn klanten ervaren rust doordat er meer overzicht komt, dit geeft hen letterlijk meer lucht.
“Succes is voor mij een goede verdeling tussen werk en privé”

Never give up
Niet opgeven staat voor mij voor je eigen verantwoordelijkheid nemen. Wat er ook gebeurd in je leven, ik heb de keuze hoe hiermee om te gaan. Is dat altijd zo gegaan, zoals ik het wilde? Nee, het is een pad van vallen en opstaan. Ik ben ontzettend dankbaar voor alle waardevolle lessen die ik hiervan leerde en ben nu zoveel sterker. Nu heb ik de tools en handvaten om ook anderen daarbij te gaan begeleiden. Want verantwoordelijkheid nemen, betekend niet dat je het alleen moet doen. Hulp vragen is slim. Immers alleen ga je sneller, maar samen kom je verder.
“Succes is voor mij niet voor de makkelijkste weg kiezen”

Wat is succes voor jou?
Ik ben heel benieuwd wat succes voor jou is. Of het je lukt daar zelf te komen of dat je misschien hulp zou mogen vragen. En wie zou je daarbij kunnen helpen? In mijn trajecten werk ik met deelnemers aan persoonlijke doelen. Want ik geloof dat the key to succes trots is. Je kunt trots op jezelf zijn als je alles uit jezelf kunt halen wat er in je zit. Daarvoor moet je eigen systeem kennen, zodat je het goed kunt besturen. Wil jij dat leren? Klik hier om contact met mij op te nemen, om de mogelijkheden te bespreken tijdens een intake gesprek.

Laat een reactie achter