"Onwetendheid is de bron van al het kwaad"

HR-ondersteuning

Loop je in werk als ondernemer of leidinggevende aan tegen langdurig verzuim, met veelal als oorzaak burn-outs en begrijp je niet waarom je medewerkers zoveel stress ervaren? Gaat het in functioneringsgesprekken steeds over dezelfde problemen, maar krijg je ze niet opgelost? Of klagen mensen dat ze zich niet kunnen concentreren op de werkvloer?

Ik kan op vele gebieden HR-ondersteuning bieden. Of het nu gaat om het op orde brengen van het verzuimbeleid, het voeren van verzuimgesprekken of de administratie hieromtrent. Maar denk ook aan begeleiding bij functioneringsgesprekken of het invoeren van een gesprekscyclus binnen je organisatie. Of heb je hulp nodig bij het verminderen van prikkels op de werkvloer of het binden en boeien van medewerkers?

Loop je op HR-gebied aan tegen problemen en weet je niet hoe dit op te lossen. Neem dan contact op. Ik plan graag vrijblijvend een afspraak in om te kijken wat ik voor je kan betekenen.

Incompany Training

Wil je een groep medewerkers, leidinggevende of HR-professionals trainen? Denk aan een training time-management, persoonlijk leiderschap of gespreksvoering. De training kan verzorgd worden op de bedrijfslocatie of op een externe locatie.

Tevens zijn er mogelijkheden voor Online training. MM Coaching & Advies beschikt over een online leeromgeving, waar deelnemers volledig online trainingen kunnen volgen.

Ik heb hierboven slechts enkele voorbeelden genoemd, heb je zelf een idee voor een training, schroom niet mij te benaderen voor de mogelijkheden. Ik plan graag vrijblijvend een afspraak in om te kijken wat ik kan betekenen.

1-op-1 coaching

Zijn er binnen je organisatie medewerkers of leidinggevende die hulp nodig hebben om een betere balans te krijgen tussen werk en privé. Merk je dat er meer in zit maar lukt het niet dat eruit te krijgen?

Om je kwaliteiten te kunnen laten zien, moet je tot focus kunnen komen. En dat kan alleen als de onderliggende lagen op orde zijn. Je fysieke gezondheid, je prikkels en emoties. Mijn focus ligt op de medewerkers voor wie dit niet vanzelfsprekend is. Zij hebben moeite met het verwerken van prikkels en omgaan met emoties en zich daardoor belemmerd voelen in hun functioneren. Zowel zakelijk als privé.

Kijk voor de individuele mogelijkheden bij de pijler MENS

IMG_5311 web