BACK TO THE ROOTS JOURNEY

Een helende journey, terug naar jouw eigen roots. Jij hebt alle wijsheid al in jezelf, je emoties wijzen je de weg, ik gids je er doorheen

When the roots are deep, there is no reason to fear the wind

Wat gaat deze journey jou brengen?

Visuals BTTR (4)

Reclaim your roots
Voor mij zijn jouw roots al het aangeboren en aangeleerd in jou. Je roots in jouw gezin van herkomst, en alles wat je mee kreeg aan normen & waarden, maar ook de patronen die (systemisch gezien) actief zijn in jou. Daarnaast gaan de roots ook over het leven als mens met de natuur. We gaan terug naar die natuur in onze binnen en buitenwereld door de maanfases en de seizoenen te volgen. Aan het einde van de journey weet jij hoe je de maanfases en de seizoenen in kunt zetten om je innerlijk werk te doen.

Own your natural flow
Je natuurlijke flow als vrouw vind zijn basis in je menstruatie cyclus. Maar ook jouw human design bepaald hoe jij tot een goede flow kan komen, naast het volgen van de natuur. Tijdens de journey neem jij je eigen flow onder de loep. Aan het einde van de reis weet jij wat jouw persoonlijke aandachtspunten zijn voor een lekkere flow.

Observe your emotions
Tijdens de reis komen we onderweg altijd emoties tegen. Of dat nu rond volle maan is of rond je menstruatie, dat maakt niet uit. Deze emoties komen je altijd iets vertellen. Tijdens de reis observeren en doorvoelen we deze emoties. Aan het einde van de reis kun jij je emoties herkennen, erkennen, uiten en de boodschap van je onderbewustzijn interpreteren.

Transform your triggers
Triggers zijn herinneringen aan kleine en grote trauma's. Ik noem ze ook wel deukjes op jouw pad. Vaak liggen er steeds dezelfde beperkende overtuigingen onder je triggers. Tijdens de journey pakken we die hardnekkige overtuigingen aan en zetten daar positieve gedachtes tegenover. Zo programmeer jij een nieuwe waarheid in jouw systeem.

Secure your habits
Om steeds weer terug te komen bij jezelf, bij jouw roots, is en blijft het belangrijk om ruimte te maken om te vertragen. Met een overvolle agenda is het lastig om stil te staan bij wat je voelt en de ruimte te maken om het te doorvoelen, interpreteren en de boodschappen eruit te halen. Ik help ruimte te vinden en maken om te vertragen. Zodat je naar binnen kan keren en kan voelen wat er nodig is. Na 3 maanden experimenteren is aan het einde van jouw journey jouw selfcare routine inzichtelijk en heb je de handvaten om hier zelf zicht op te houden.

Even voorstellen

Hi, ik ben Marjolein

Lichtwerker - Het is mijn mijn talent het licht aan te wijzen in het donker

Ik geloof dat we intuïtief allemaal weten wat we nodig hebben. Dat noemen we ons instinct of onze ware natuur. Als je hele dagen rent en vliegt, voelen je dat niet meer. Je lichaam gaat daardoor schreeuwen om je aandacht. Depressie, burn-out en ziekte zijn de stoptekens van onze ware natuur.

Over mij
De echte uitdagingen in mijn leven kwamen op mijn pad in het moederschap. Ze noemen het niet voor niets de tropenjaren. Ik had veel ballen hoog te houden. Balanceren tussen een man die net voor zichzelf begonnen was, 3 kinderen en mijn eigen baan. Ik moest sterk staan om niet kopje onder te gaan. Dat leerde ik met vallen en opstaan.

In die tijd vooral door veel doorzetten, strugglen en hard werken. Gedreven vanuit mijn hoofd. Ik bereikte daarmee altijd mijn doelen, maar het kostte mij veel energie. Ik voelde dat dat anders kon en mocht. Dat er niks mis is met luisteren naar je gevoel. Iets wat ik van nature heel goed kan, maar kwijt geraakt was. Niet zo gek met al die ballen in de lucht. Ik zat vast in de ratrace. Voelen kun je alleen als je de stilte opzoekt.

Vanaf mijn 40e ging ik op weg terug van mijn hoofd naar mijn gevoel. Ik volgde een opleiding tot HSP Coach bij Floor van Lier en deed de Lichtchanneler opleiding en een mentorship bij Tri-of-light. Nu help ik mijn klanten vertragen, zodat zij weer in contact komen met hen gevoel.

Het is mijn missie de mens weer terug te helpen naar zijn ware natuur.  Jou een rustpunt je bieden. Waarin we samen stil kunnen staan bij jouw onderbewustzijn en de boodschappen die het jou te vertellen heeft.

Mijn werk bestaat uit een combinatie van reading en coachen. Daar zet ik diverse tools voor in. Energetisch en systemisch werk, kaartleggingen, visualiseren en manifesteren. En vooral lekker praktisch bezig zijn met spiritualiteit.

Ontwerp zonder titel (22)

Wat ga je doen tijdens Back to the Roots ?

PhotowalkTilburg.037.web

Je start deze reis van 3 maanden met de seizoens-activatie. Ieder seizoen open ik met een feest waarin we met een kleine groep het seizoen verwelkomen en de energie van dat seizoen in jou activeren. Deze activatie kan je ook 1-op-1 volgen als je dat fijner vind.

Aan de hand van de Back to the Roots reading wordt het pad van jouw reis duidelijk. Dit is een 1-op-1 (online) reading, waarin we de kaarten raadplegen om jouw binnenwereld te onderzoeken.

Iedere nieuwe maan en volle maan ontvang je een geleide visualisatie in je mailbox met fijne werkbladen om verder te zakken in de energie van dat moment en dat te vertalen naar jouw eigen proces en stappen die je mag zetten op jouw pad.

Eén keer per maand heb je een 1-op-1 reading/coaching. Iedere sessie is afgestemd op 1 van de 3 leerdoelen die je geformuleerd hebt bij de aanvang van je reis.

Ontprikkel Reading (8)

ARE YOU READY TO GO BACK TO THE ROOTS

Stap dan nu in deze helende journey terug naar jouw innerlijke wijsheid

Het grootste verschil tussen een reading en een coachsessie is dat ik geen plan maak en niet vanuit mijn hoofd of kennis jouw begeleid. Ik gebruik alleen mijn intuïtie om de boodschappen die jij mag horen aan je door te geven. 

Onder readen valt, dat ik contact maak met jouw energie en die "lees". Ook de kaarten die tijdens de legging omhoog komen lees ik, door te kijken naar de afbeelding en dan door te geven wat ik intuïtief doorkrijg. 

Bij healing kun je denken aan het helen. Bijvoorbeeld van gebeurtenissen in je verleden die nu zorgen voor moeizame stukken in je leven. Helen doe je door dat thema te zien en te doorvoelen. Daardoor ontstaat de ruimte om iets los te laten wat je niet meer dient.

Ik combineer een reading altijd met een stuk coaching. Het is heel mooi om inzichten te ontvangen, maar om er ook echt iets mee te doen geef ik je praktische tips om mee om weer in beweging te komen. Zodat jij jouw eerste stap kunt zetten op de mooie weg naar jouw toekomst.

De startreading en de maandelijkse sessie kunnen zowel online als in mijn praktijk plaatsvinden. In beide gevallen zorg ik dat je bij kaartleggingen alle kaarten goed kan bekijken en dat er een opname is van de sessie. 

Kies dus wat voor jou fijn is. Je bent altijd welkom bij mij in de praktijk als je liever uit je eigen omgeving weg gaat om de reading of 1-op-1 sessie te doen. De seizoensviering of 1-op-1 seizoensactivatie is een live sessie in de omgeving van Hilvarenbeek.

De visualisaties en opdrachten doe je zelf thuis op een moment dat het jou uitkomt.

Voor de online sessie heb ik mijn werkplek ingericht met een warme achtergrond, geen kille witte muur, maar zacht geel behang, met gezellige decoratie. Er brand een kaarsje op de achtergrond en ik zorg dat het licht goed is, zodat je mij en de kaarten goed kan zien.

Kom je naar de praktijk dan kom je in een warme en rustig ruimte die ingericht is om echt tot rust te komen. Iedereen die bij mij komt voelt zich direct thuis en slaakt een zucht van verlichting als ze deze fijne ruimte met uitzicht op de tuin binnen komen.

Je hoeft geen ervaring te hebben met spiritualiteit te hebben om met mij samen te werken. Wel is het belangrijk dat je bewust in het leven staat en de waarde in ziet van reading en healing. Ik ben geen waarzegster met een glazen bol, maar gewoon Marjolein die goed mensen en energie kan aanvoelen. Kaarten zet ik graag als tool bij het coachen en healen. En dat is niet iets wat vanuit het hoofd gebeurd maar vanuit je gevoel.

Ik geloof dat we allemaal over intuïtieve skills beschikken. Net zoals dieren dat hebben. In onze huidige maatschappij zijn wij alleen steeds meer naar ons hoofd (ratio) gericht. En minder naar ons gevoel of instinct.

Reading en healing is een mooie manier om naar je gevoel terug te komen en de onbewuste stukken die spelen aandacht te geven. 

Het enige dat nodig is, is dat jij openstaat om boodschappen die via mij doorkomen te ontvangen en dat je los kan laten dat iets met je hoofd te begrijpen moet zijn.

Ik geloof dat je alleen boodschappen krijgt die je op dat moment kan ontvangen. Ik vraag je altijd vooraf waar je inzicht over wil ontvangen, zodat we de juiste intentie zetten. Een reading en healing kan soms wel confronterend en pittig zijn, omdat het onderbewuste stukken naar boven brengt. Soms zul je weerstand ervaren en boodschappen als negatief ervaren. Ik geloof echter dat de donkere stukken nodig zijn en er zijn om je te helpen op jouw weg.

Mijn advies is aan de voorkant goed met mij af te stemmen wat je wel en niet wil horen en wat je angsten zijn. Zodat ik je op de juiste manier kan begeleiden.

Je kunt bij mij terecht met alle vraagstukken. Mijn expertise ligt op het gebied van emoties doorvoelen en blokkades hierin doorbreken. Ik heb mijn achtergrond in de HR wereld, waardoor ik heel goed kan helpen bij een verstoorde werk-privé balans, herstellen van burn-out en loopbaanvraagstukken.

Ik ben opgeleid als HSP-coach en trainer, als lichtchanneler en heb veel ervaring met systemisch werken. Als deze tools zet ik in om jouw middels reading en healing verder te helpen op jouw pad.  

BOEK NU VOOR

3 x 199

Testimonials